video bewaking

 

Beveiliging 
Een wezenlijk onderdeel van comfortabel wonen is het gevoel van veiligheid. Door een goed doordacht beveiligingssysteem te installeren kan dit gevoel worden geënt op de werkelijkheid. Een goed op maat ontworpen beveiligingssysteem is altijd een combinatie van bouwkundige en elektrotechnische maatregelen. Het belangrijkste deel is echter het organisatorische deel: een goed slot is waardeloos als het niet op slot zit.
De installaties van Agile Concepts helpen ook hiermee: door slim ontwerpen en een goede feedback uit het systeem, wordt een stuk veiligheid gewaarborgd. Ook camerasystemen en terreinbewaking met sensoren worden geïnstalleerd. Bewegingsdetectie in de camerabeelden in combinatie met eventueel meer sensoren geven een ongestoorde nachtrust; het systeem gaat pas “af” als er écht wat aan de hand is. Beveiligingstechniek is maatwerk.

Ontdek Agile Concepts in
3 eenvoudige stappen

Comfort

Comfortabel al Uw systemen bedienen zoals U wilt. CV, Alarm, Beeld en Geluid en nog veel meer.

Controle

Bediening met een eenvoudige druk op de knop.

Entertainment

Beeld en Geluid zonder enige concessie.

Comfort

Uw wensen en leefomgeving zijn bepalend hoe wij voor U de verschillende systemen koppelen. Agile Concepts heeft als doel Uw wooncomfort te verhogen en Uw gevoel van veiligheid te vergroten. De strakke en moderne vormgeving van onze elektronica kan een positieve bijdrage geven aan Uw interieur. Indien gewenst kunnen wij voor een "invisible" oplossing zorgen. Naadloze integratie is vrij eenvoudig en zorgt voor het perfecte samenspel tussen Interieur en Technologie.    

Controle

De belangrijkste reden voor een geautomatiseerd systeem is controle. Betrouwbare en eenvoudige bediening van Uw systeem wordt gerealiseerd door exclusief maatwerk. Volledige controle! U heeft in één oogopslag overzicht en kunt gemakkelijk het menu bedienen.

Entertainment

Een professionele Home Theater, een "audiofiele" geluidsinstallatie of gewoon een Blue Ray Disk, DVD of een CD bekijken of beluisteren. Streaming van beeld en geluid, genieten van High Resolutie audiobestanden wordt allemaal mogelijk met Agile Concepts. Ook op Uw Ipad, Iphone, Tv of computer. Een Multiroom audio & video systeem voor het gehele gezin, overal in het huis genieten van Beeld en Geluid. Compromisloos ! Voor meer informatie zie Home Entertainment.