Domotica voor in huis

Domotica is de integratie van technologie en diensten, ten behoeve van een betere kwaliteit van wonen en leven. Domotica gaat dus zowel om de integratie van techniek en bediening in de woning als om de dienstverlening van buitenaf naar de woning.

Met behulp van domotica kunnen alle functies in huis naar behoefte geautomatiseerd worden. Over hoe dat in detail werkt, hoeft u zich niet druk te maken. Voor u is het alleen belangrijk dat de techniek eenvoudig kan worden bediend. Een lichte vingerdruk is voldoende en:

  • er ontstaan complete lichtscenario’s
  • de zonlichtbeschermingsfuncties in het huis worden praktisch op elkaar afgestemd
  • de stereo in de woonkamer speelt uw favoriete muziek bij thuiskomst, terwijl de verlichting aandimt omdat het buiten al begint te schemeren
  • het hele huis gaat in de stand-by stand en het alarm wordt ingeschakeld
  • enz.

Het werkt ook als er niemand thuis is, want vele functies kunnen automatisch worden opgevraagd. Buitentemperatuur, lichtinval, regen of wind worden met sensoren gemeten, waarop bijvoorbeeld de verwarming energiebesparend wordt geregeld en de markiezen worden uitgezet of de rolluiken worden opgehaald. Ook kan het dagelijkse in- en uitschakelen van het licht in de verschillende ruimten gedurende meerdere weken worden opgeslagen en later, wanneer de bewoners met vakantie zijn, automatisch worden herhaald. Personen die het huis met kwade bedoelingen in de gaten houden, zien geen verschil.

Meer veiligheid dus, maar ook minder energieverbruik.

 

Domotica is dus het zodanig installeren en integreren dat de installaties prettig bedienbaar zijn en optimaal tot hun recht komen. Hierdoor draagt domotica volledig bij tot het wooncomfort van de opdrachtgever.

De kracht van Agile concepts is om complexe installaties te vertalen in een gebruiksvriendelijk en duurzaam systeem. Wij zijn als geen ander in staat om ons te verplaatsen in een klant, dit resulteert uiteindelijke in een systeem integratie dat aanvoelt als een maatpak. Een pak dat vanaf dag één als gegoten zit.

Voor de uitvoering van projecten werken wij intern evenals extern samen met professionals op allerlei gebied. Bij elk project is er één aanspreekpunt voor de opdrachtgever die alle nodige werkzaamheden coördineert; Agile Concepts.

Agile Concepts is in staat hoge complexiteit succesvol zo te managen zonder dat de opdrachtgever daar noodzakelijk omkijken naar heeft.

 

Ontdek Agile Concepts in
3 eenvoudige stappen

Comfort

Comfortabel al Uw systemen bedienen zoals U wilt. CV, Alarm, Beeld en Geluid en nog veel meer.

Controle

Bediening met een eenvoudige druk op de knop.

Entertainment

Beeld en Geluid zonder enige concessie.

Comfort

Uw wensen en leefomgeving zijn bepalend hoe wij voor U de verschillende systemen koppelen. Agile Concepts heeft als doel Uw wooncomfort te verhogen en Uw gevoel van veiligheid te vergroten. De strakke en moderne vormgeving van onze elektronica kan een positieve bijdrage geven aan Uw interieur. Indien gewenst kunnen wij voor een "invisible" oplossing zorgen. Naadloze integratie is vrij eenvoudig en zorgt voor het perfecte samenspel tussen Interieur en Technologie.    

Controle

De belangrijkste reden voor een geautomatiseerd systeem is controle. Betrouwbare en eenvoudige bediening van Uw systeem wordt gerealiseerd door exclusief maatwerk. Volledige controle! U heeft in één oogopslag overzicht en kunt gemakkelijk het menu bedienen.

Entertainment

Een professionele Home Theater, een "audiofiele" geluidsinstallatie of gewoon een Blue Ray Disk, DVD of een CD bekijken of beluisteren. Streaming van beeld en geluid, genieten van High Resolutie audiobestanden wordt allemaal mogelijk met Agile Concepts. Ook op Uw Ipad, Iphone, Tv of computer. Een Multiroom audio & video systeem voor het gehele gezin, overal in het huis genieten van Beeld en Geluid. Compromisloos ! Voor meer informatie zie Home Entertainment.