Agile

Voor comfort, controle en entertainment is betrouwbare elektronica nodig. Agileconcepts werkt hiervoor samen met vaste partners.  Agile

Agile is een vooruitstrevend Duits bedrijf met jarenlange wereldwijde ervaring  in het ontwerpen van beeld en audio componenten.  Agile levert volledige high-end AV componenten en richt zich voornamelijk op complexe multi room, multi purpose oplossingen. Een lifestyle concept waarbij de apparatuur een aanvulling in de moderne huiskamer moet zijn. Buiten een strak uiterlijk is bij Agile de geluidsreproductie van een ongekend niveau. Agile besteed veel aandacht aan de kleinste details zowel wat ontwerp, afwerking als gekozen componenten.

Agile componenten worden niet alleen toegepast in de particuliere sector maar ook in de horeca, luxe jachtbouw, theaters etc.
Samen met interieurontwerpers, project ontwikkelaars, installateurs en Agileconcepts worden U wensen in een degelijk, energiezuinig en anticiperend met de oog op de toekomst ontwerp gemaakt.

Met behulp van de juiste combinatie automatisering en installatietechniek kunnen wij U een zorgeloos, comfortabele oplossing bieden. Maatwerk met een persoonlijk tintje (Uw eigen logo) is geen probleem.

Comfort, controle en entertainment samen met Agileconcepts.

 

Ontdek Agile Concepts in
3 eenvoudige stappen

Comfort

Comfortabel al Uw systemen bedienen zoals U wilt. CV, Alarm, Beeld en Geluid en nog veel meer.

Controle

Bediening met een eenvoudige druk op de knop.

Entertainment

Beeld en Geluid zonder enige concessie.

Comfort

Uw wensen en leefomgeving zijn bepalend hoe wij voor U de verschillende systemen koppelen. Agile Concepts heeft als doel Uw wooncomfort te verhogen en Uw gevoel van veiligheid te vergroten. De strakke en moderne vormgeving van onze elektronica kan een positieve bijdrage geven aan Uw interieur. Indien gewenst kunnen wij voor een "invisible" oplossing zorgen. Naadloze integratie is vrij eenvoudig en zorgt voor het perfecte samenspel tussen Interieur en Technologie.    

Controle

De belangrijkste reden voor een geautomatiseerd systeem is controle. Betrouwbare en eenvoudige bediening van Uw systeem wordt gerealiseerd door exclusief maatwerk. Volledige controle! U heeft in één oogopslag overzicht en kunt gemakkelijk het menu bedienen.

Entertainment

Een professionele Home Theater, een "audiofiele" geluidsinstallatie of gewoon een Blue Ray Disk, DVD of een CD bekijken of beluisteren. Streaming van beeld en geluid, genieten van High Resolutie audiobestanden wordt allemaal mogelijk met Agile Concepts. Ook op Uw Ipad, Iphone, Tv of computer. Een Multiroom audio & video systeem voor het gehele gezin, overal in het huis genieten van Beeld en Geluid. Compromisloos ! Voor meer informatie zie Home Entertainment.